Opslagboxen in de omgeving van Horst

Handig om te weten: huur je een box bij Storage verhuur Meerlo? Dan heb je de mogelijkheid om tijdens een bezoek aan je gehuurde box je auto op het terrein te parkeren. Zo kun je gemakkelijker je spullen in en uitladen.

Tijdens een bezoek aan een gehuurde garage box heb je de mogelijkheid om op het terrein je auto te parkeren, wat het in en uitladen van spullen makkelijker maakt.

Ben je op zoek naar een geïsoleerde en geventileerde ruimte voor het stallen van je aanhangwagen? Of heb je een tijdelijke plek nodig voor het opbergen van je huisraad of de opslag van je hobby materialen? Storage verhuur Meerlo biedt opslagboxen in de omgeving van Horst waar jouw spullen veilig gestald kunnen worden tegen een scherpe prijs.

Onze opslagboxen zijn 16,5 m2 groot en zijn 7 dagen per week toegankelijk van 6.00 uur tot 22.00 uur. Om het bezoek aan een gehuurde garage box zo optimaal mogelijk te maken is het gehele terrein voorzien van verlichting. Ook heb je als huurder de mogelijkheid om tijdens een bezoek je auto op het terrein te parkeren. Dit maakt het in en uitladen van je spullen makkelijker.

Niet alleen het vereenvoudigen van een bezoek, ook de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Om de veiligheid van je spullen te kunnen waarborgen is het terrein alleen toegankelijk met een alarmsleutel die je toegang geeft tot het terrein en tot de loods. Enkel en alleen huurders hebben dus toegang tot ons terrein. Daarnaast bevindt zich binnen de loods en buiten op het terrein 24/7 camerabewaking.

Wil je graag meer informatie of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in via onderstaande knop.